Bunătăți tradiționale, făcute cu pasiune, din fructe și plante din Munții Apuseni.

Dulceață de ceapă roșie 200 g

Ceapa roşie este mai dulce, mai puţin usturătoare decât ceapa albă, dar conţine de două ori mai mulţi antioxidanţi, fapt ce o transformă într-o componentă importantă în lupta pentru o sănătate de fier.

Dulceața de ceapă roșie, trebuie știut că nu miroase a ceapă, este dulce acrișoară, ideală pentru a adăuga un ingredient nou mâncărurilor, iar scorțișoara adaugată îi conferă acestei dulceți un gust aparte și rafinat.

Dulceața din ceapă roșie este intâlnită în special în bucătăria franceză, dar tot mai multe gospodine din Romania au prins gustul acesteia. Dulceața de ceapă se face şi în România, în special în zona Transilvaniei, unde este considerat un preparat tradiţional.

Această dulceață este deosebită, se poate folosi la micul dejun pe pâine prăjită sau tartine de diferite feluri la care se alatură branzeturi cărora le va pune în evidență gustul fără a le anula aroma. Brânzeturile cele mai potrivite pentru această dulceață sunt : parmezanul, brânza de oaie stagionată și toate brânzeturile afumate.

 

Telefon: 0728-115578

Program: luni-vineri, 9:00 - 17:00

Produs disponibil

10,00 lei
Cantitatea:
Adauga la wishist-->
Alerta pret